Omdat iedere uitvaart zorg verdient…

In de dagen tussen overlijden en uitvaart komt er veel op u af en rust en vertrouwen is hetgeen wat ik graag wil brengen. Met het bespreken van de vele keuzes en het eerlijke advies dat ik u kan geven, wil ik uw rustpuntje zijn in de hectische tijd die u te wachten staat. Hieronder vindt u informatie over verschillende onderwerpen. Het is een houvast over wat er komen gaat, toch zijn er bij ieder overlijden en uitvaart andere wensen. Ik informeer u graag over alle mogelijkheden die er zijn.

2024-04-16T12:40:23+00:00

Bij overlijden

Uw dierbare is overleden. Wat moet u nu eigenlijk doen? Welke stappen neemt u en welke keuzes staan u te wachten. Er komt een heleboel op u af en daarnaast heeft u uw verdriet. Ik help u graag door het hele proces.

2024-04-16T12:40:06+00:00

Het afscheid

De periode tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart is zeer indrukwekkend. In een korte tijd neemt u veel beslissingen. De emoties die horen bij het verlies kunnen hierdoor in de verdrukking komen.

2024-04-16T12:42:09+00:00

Kosten en verzekering

De kosten van een begrafenis of crematie zijn sterk afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt. Keuzes hebben vaak een emotioneel aspect, waarbij financiële consequenties niet altijd worden overzien. Als uitvaartbegeleidster zie ik het als één van mijn taken om ten aanzien van de kosten u te helpen het overzicht te behouden.

2024-04-16T12:34:58+00:00

Uw eigen uitvaart

Vooraf nadenken of praten over uw eigen uitvaart of die van een dierbare is moeilijk. Toch kan het rust geven als uw wensen besproken zijn. Niet alleen voor u, maar ook voor de nabestaanden. Ik kan u helpen.

2024-04-16T12:40:46+00:00

Over Miranda

Ik ben gestart als uitvaartleider vanuit mijn achtergrond in de zorg en door de ervaringen met overleden dierbaren uit mijn omgeving. Ik kan u helpen de zorg uit handen te nemen.

Uw eigen wensen

Vooraf nadenken of praten over uw eigen uitvaart of die van een dierbare is moeilijk. Toch kan het rust geven als uw wensen besproken zijn. Niet alleen voor u, maar ook voor de nabestaanden. Ook weten wat u of uw naaste absoluut niet willen is van grote waarde. Wilt u hierover eens geheel vrijblijvend in gesprek? Maak dan gerust een afspraak…