Even voorstellen…

Mijn naam is Miranda Elferink – Blokhuis en ik ben als uitvaartbegeleider gestart vanuit mijn achtergrond in de zorg en door de ervaringen met overleden dierbaren uit mijn omgeving. Het begeleiden van een uitvaart en het bespreekbaar maken van een aankomende uitvaart geven mij meer verdieping in mijn dagelijkse doen en laten.

De symboliek van mijn logo, het klavertje vier, staat voor geloof, hoop, liefde en vertrouwen. Dit vormt de basis van mijn handelen. De wensen en persoonlijkheid van de overledene weergeven bij zijn of haar overlijden doe ik met veel liefde, passie en creativiteit. Het kan maar één keer, het is onomkeerbaar en moet precies zo zijn, zoals u dit wenst. Hierbij respecteer ik ieders wensen, religie en achtergrond.

Persoonlijke aandacht

Uitvaartzorg Miranda staat voor persoonlijke aandacht. Ik wil graag zo flexibel mogelijk werken en iedereen op elk gewenst moment te woord kunnen staan. Het kan echter voorkomen dat ik vanwege mijn werkzaamheden de telefoon niet kan beantwoorden, of dat het bij een uitvaart prettig is om op een paar extra medewerkers te kunnen terugvallen. Om deze redenen werk ik samen met diverse collega’s uit de regio.

Samen doen we er alles aan om de uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen. Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kan het zijn dat u een collega van mij aan de lijn krijgt. Mocht ik niet bereikbaar zijn, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.