24/7 bereikbaar via: 06 - 103 116 66

Contact

Contact

Bij overlijden ben ik 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar op 06 – 103 116 66. Voor allerhande vragen of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de wensen van uw uitvaart, kunt u mij overdag bereiken op hetzelfde nummer of een e-mail sturen naar contact@uitvaartzorgmiranda.nl. Ik ben gevestigd in Losser, maar goede zorg bij de uitvaart hoeft niet gebonden te zijn aan uw woonplaats. In heel Twente en daarbuiten kan ik voor u de uitvaart begeleiden, neemt u gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.


Uitvaart & Zorg
Miranda Elferink – Blokhuis

Keizerskroon 10
7581 TW Losser
contact@uitvaartzorgmiranda.nl

kvk-nummer: 69656649 (download Algemene voorwaarden)
Privacybeleid

Samenwerking

Uitvaart & Zorg staat voor persoonlijke aandacht. Ik wil graag zo flexibel mogelijk werken en iedereen op elk gewenst moment te woord kunnen staan. Het kan echter voorkomen dat ik vanwege mijn werkzaamheden de telefoon niet kan beantwoorden, of dat het bij een uitvaart prettig is om op een paar extra medewerkers te kunnen terugvallen. Om deze redenen werk ik samen met diverse collega’s uit de regio.

Samen doen we er alles aan om de uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen. Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kan het zijn dat u een collega van mij aan de lijn krijgt. Mocht ik niet bereikbaar zijn, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.