In de gesprekken met de partner of de kinderen na het overlijden van hun dierbare, kreeg ik steeds vaker te horen dat de zondagen zo lang en stil waren en of ik er niet wat mee kon doen…

Het bleef mij de afgelopen tijd toch bezig houden was op zoek naar de mogelijkheid om het ook een mooie vorm te geven. Ik zocht contact met Annet Boin uit Overdinkel om te brainstormen. Tijdens onze gesprekken ontstonden de mooiste ideeën en plannen. Omdat Annet ervaring heeft met wandelingen leek het ons mooi om samen te gaan lopen. Mensen komen met elkaar in gesprek, maar als er behoefte is aan een wandeling in stilte, dan is dat ook geen probleem.

De eerste wandeling is 19 mei gepland. Na een uurtje wandelen willen we de ochtend gezamenlijk afsluiten met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Ook zullen er mensen zijn die moeite hebben met wandelen, maar u kunt ook allen aanschuiven bij de koffie en thee. Wij willen het graag breed houden, mensen zijn na een overlijden, maar ook na een scheiding of andere omstandigheden alleen, iedereen die is welkom om mee te wandelen, jong en oud!

Elke wandeling heeft een andere locatie als startpunt. Zo kunnen we de mooiste parels die onze gemeente Losser rijk is laten zien. Dus mocht u iemand kennen die alleen is of u vindt het zelf fijn om mee te gaan, ga met ons mee!

De eerste wandeling is 19 mei om half 11 vertrek bij Erve Naatsboer te Overdinkel. Graag wel eventjes laten weten als u mee wandelt i.v.m. met de organisatie. Wij hopen u snel te ontmoeten!

Opgave of meer informatie: Miranda Elferink 06-10311666 of Annet Boin 06-20365792