Nu het caronavirus nog steeds heel zichtbaar in ons leven aanwezig is en de gevolgen van de intelligente lock down voelbaar zijn, wordt er voor velen hun dagelijkse leven ontregeld. Hun werkzaamheden liggen stil of mensen werken vanuit huis, kinderen zijn noodgedwongen thuis, ouderen mogen niet meer van hun kamer af. Noodgedwongen zit je veel thuis, samen met je partner, gezin of alleen.

Nu je zoveel tijd thuis doorbrengt is er daardoor extra tijd om na te denken. Ieder ziet hoe het caronavirus toeslaat, op afstand of een stuk dichterbij en wat de gevolgen van dit vreselijke virus kunnen zijn. Zo word je weer met de neus op de feiten gedrukt. “Heb ik, mocht de dood mij treffen, alles geregeld? Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn partner of kinderen?” “Heb ik de verzekering goed op orde, en niet onbelangrijk, wat is er eventueel verzekerd of word er uitgekeerd?”

Door de tijd om na te denken die er nu is ontstaan komen er steeds meer vragen los. Soms is bellen met de verzekering erg lastig en word je er niet veel wijzer van. Afgelopen weken ben ik regelmatig benaderd met de vraag of ik dan kan helpen om te kijken wat er verzekerd is en hoe. En dit doe ik graag voor u. Mocht u nu ook met een vraag zitten en niet weten hoe het op te lossen, neem gerust contact met mij op. Ik ga het kosteloos voor u uitzoeken. Zo bent u weer op de hoogte en mocht het onverhoopt toch niet zo goed geregeld zijn als u gedacht had, dan kunt u nu nog nadenken en overleggen hoe we dat kunnen opvangen.

Gewoon… ‘Omdat iedere uitvaart zorg verdient!