Zondag 10 november is het alweer de 4e keer dat Annet Boin en ik een samenzijn organiseren voor mensen die, door welke omstandigheid dan ook, alleen zijn.

De vorige keren waren mooi, gezellig, goed bezocht en gewoon heel fijn. Toch hoorden we dat er ook mensen zijn, die het wandelen te ver vinden en hierdoor liever alleen aansluiten bij de koffie, wat uiteraard geen enkel probleem is. Om deze mensen tegemoet te komen en we bij de locatie van 10 november de mogelijkheid hebben de ‘wandeling’ iets anders in te vullen, zijn we met Jan en Sandra van Skop’nboer uit Overdinkel in overleg gegaan en krijgt de ochtend van 10 november een andere vorm.

Jan en Sandra dragen ons initiatief een warm hart toe en daarom zal Jan ons op 10 november begeleiden met de huifkar. Hij zal ons door het mooie Overdinkel en Losser rijden en onderweg tussenstops maken op de mooiste plekjes en smokkelverhalen vertellen. Sandra zorgt onderweg voor koffie en wat lekkers erbij.

Omdat er ook menig goede wandelaar meegaat en zij liever willen wandelen is die mogelijkheid er natuurlijk ook. We gaan deze keer lekker wandelen achter de huifkar aan en we kunnen zitten in de huifkar. En we kunnen het zelfs afwisselen, wat ook erg fijn is. Zo hopen wij Annet en ik aan ieders wensen tegemoet te kunnen komen.Bij terugkomst bij het Skop’nboer drinken we samen nog koffie of thee en eten een broodje bij het heerlijke haardvuur. We zullen de ochtend weer afsluiten met een gedicht.

Lijkt u het ook gezellig om mee te gaan, meld u zich dan aan, door te bellen naar: Miranda Elferink, 06 103 11 666 of Annet Boin-Nijenhuis, 06 203 65 792. De eerste opgaves zijn al binnen, maar er is nog plek in de huifkar en meewandelen kan natuurlijk altijd.

Gaat u weer met ons mee?

Noteer alvast in uw agenda:
Op 22 december is de laatste wandeling van dit jaar.