Terugblik

December is toch de tijd dat je gaat nadenken over het afgelopen jaar. Wat heeft het mij gebracht en wat heb ik voor anderen kunnen betekenen. Ik ben dankbaar dat zoveel families en nabestaanden mij het vertrouwen hebben gegeven om samen een mooi en waardevol afscheid te organiseren voor hun dierbare. Dat ik ongeneselijk zieke mensen heb mogen bijstaan bij het laatste stukje van hun leven. Dat ik zo dichtbij mocht komen om samen de uitvaart te bespreken en hun wensen uit te voeren wanneer het moment daar was. Dit vertrouwen geeft mij zoveel voldoening.

Voor het komende jaar heb ik weer mooie plannen. Mjin bedrijf krijgt een andere naam, iets dat op dit moment nog beter bij mij past: Miranda uitvaartzorg. Kort en krachtig zonder poespas. Alleen de naam verandert, verder niets… Ik blijf met dezelfde liefde en passie iedere uitvaart begeleiden.

Op 29 januari 2022 ga ik samen met Sophie en Susette een herinneringsavond organiseren. Er was veel vraag naar, mensen hebben de behoefte om weer even stil te staan bij het verlies wat hen overkwam. Al is het soms al een tijdje geleden, verlies kent geen tijd. Om te herinneren en niet te vergeten. De samenwerking met Sophie en Susette is voor mij erg waardevol en een mooie aanvulling op mijn ideeën. Zou u hier ook bij aanwezig willen zijn, wees welkom! Meldt u zich dan aan voor 31 december.

Terugkijkend op 2021 ben ik zeer tevreden en krijg ik een warm gevoel van al het moois wat er op mijn pad is gekomen en ik zal dan ook vol vertrouwen 2022 binnenstappen. Ik wil graag afsluiten met een gedicht. Fijne liefdevolle dagen samen en een goed en gezond 2022 gewenst.

Warme groet, Miranda

Deze tijd van het jaar
Waarin word herinnert en afgesloten
Lichtjes en liefde samen komen
Wens ik jullie fijne warme dagen
En mooie momenten om te bewaren.