Een uitvaartbegeleidster kiezen doe je waarschijnlijk maar een enkele keer in je leven. Maar waarop baseer jij jouw keuze? Zoek je op internet of zie je een advertenties in de krant? Kijk je bij de rouwadvertenties naar contactgegevens? Of luister je vooral naar ervaringen uit je omgeving, mensen die al een dierbare hebben verloren? Of denk je misschien dat je de verzekering moet bellen bij overlijden, zoals vaak op de polis staat en dat je daar iemand toegewezen krijgt, zodat je eigenlijk geen keuze hebt.

Je bent ALTIJD vrij om te kiezen voor de uitvaartbegeleider die jij wilt, ongeacht waar je verzekerd bent! Het belangrijkst bij het maken van deze keuze is om je te realiseren, wie of welke organisatie spreekt mij aan, waar heb ik een goed gevoel bij, dat is het allerbelangrijkste!

Samen met de uitvaartbegeleidster ben je in de week van het afscheid nemen veel samen. In deze week gebeurt er namelijk erg veel en er komen allerlei emoties voorbij. Het is een periode waarin veel moeilijke en lastige keuzes gemaakt moeten worden. Samen en in goed overleg gaan we stapje voor stapje naar het definitieve afscheid toe werken. Samen zorgen we voor een goed en mooi afscheid wat bij de overledene en jou als nabestaande past. Dus wie je ook kiest, kies met je hart en je gevoel.

Gewoon… ‘Omdat iedere uitvaart zorg verdient!