Herinneringsavond

IN GEDACHTEN…

Aan wie denkt u als u in gedachten bent? De afgelopen jaren heb ik vele families mogen begeleiden bij het afscheid van hun dierbare. Ook heb ik mensen die in de laatste fase van hun leven waren, mogen begeleiden voor en na het overlijden. Hoe bijzonder is dat! Ik ben dankbaar dat ik zoveel vertrouwen heb gekregen en ik wil ook graag iets terugdoen voor deze families. De maanden november en december zijn gevuld met allerlei verplichtingen, maar ook feestelijkheden. Ik heb ervoor gekozen om in januari, als alle drukte weg is en de stilte valt, een herinneringsavond te organiseren: In Gedachten.

Ik mag graag samenwerken en om die reden heb ik Sophie Bik (fotografe) en Susette Nordkamp (spreekster) gevraagd om met mij mee te denken en helpen organiseren. Wij hebben dezelfde ideeën, inspiraties en vullen en voelen elkaar goed aan. Op zaterdag 29 januari zullen wij degene die ons ontvallen zijn op een mooie locatie, de Maria Geboortekerk, herdenken met muziek, gedichten en zullen we kaarsen aansteken. De avond zal starten om 19:00 uur. Na afloop kunnen we samen een kop koffie of thee drinken met iets lekkers erbij van de plaatselijke bakker. Een voorstel waar de bakker mee kwam, een spontaan aanbod dat je natuurlijk niet afslaat…. Op meerdere vlakken merken we dat ons initiatief een warm hart wordt toegedragen. Toen ik mijn plannen deelde zijn er allerlei mooie mensen op mijn pad gekomen die graag helpen en enthousiast zijn. Samen gaan wij er iets moois en waardevols van maken, iets om dankbaar voor te zijn!

Ik wil graag benadrukken dat iedereen welkom is, ook al heb ik het afscheid van uw dierbare niet persoonlijk begeleid. U bent van harte welkom om aan te sluiten en samen te vieren. Samen maken we er een mooie avond van met ‘in gedachten?’. Bij interesse of vragen kunt u mij altijd bellen of mailen. Opgave graag voor 31 december doorgeven bij Miranda Elferink. Telefonisch op 06-10311666 of via mail: contact@uitvaartzorgmiranda.nl