Wat vinden wij het fijn dat onze herinneringsavond ’In gedachten’ alsnog doorgang kan vinden. Door alle regelgeving rondom corona was het eerder niet verantwoord. Op 26 maart om 19.00 uur organiseren Susette, Sophie en ikzelf de herinneringsavond in de Maria Geboortekerk te Losser. Samen gaan we onze dierbaren die ons ontvallen zijn herdenken. Dit kan je partner, ouders, zus, broer, kind, vriendin of noem maar op zijn die je wilt herdenken en even bij wilt stil staan.
De avond wordt muzikaal omrand door een lieve zangeres, Selina samen met haar band, zij zijn afkomstig uit Losser. Zij werken geheel vrijwillig mee aan onze avond, net zoals de mensen van de kerk, onze steun en toeverlaat, de bloemist voor de aankleding en de bakker voor het lekkers. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie en thee te drinken met iets lekkers, om na te praten en misschien nieuwe contacten te leggen.
Wij hopen dat het een fijne avond mag worden met een lach en ook een traan, een warme herinnering met de overledene in ons hart. Ook mensen van de ik de uitvaart van hun dierbare niet heb begeleid zijn van harte welkom! Opgave graag voor 14 maart i.v.m. de organisatie bij mij, Miranda
Elferink via app of telefonisch 06-10311666 of via mail
contact@uitvaartzorgmiranda.nl
Graat tot dan. Warme groet, Miranda
𝐻𝑖𝑒𝑟 𝑧𝑖𝑡 𝑖𝑘 𝑛𝑢, 𝑤𝑎𝑡 𝑖𝑠 ℎ𝑒𝑡 𝑣𝑟𝑒𝑒𝑚𝑑,
𝐼𝑘 𝑣𝑜𝑒𝑙 𝑑𝑒 𝑙𝑒𝑒𝑔𝑡𝑒 𝑖𝑛 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑚𝑎𝑎𝑔.
𝐼𝑘 𝑘𝑜𝑚 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑗𝑜𝑢, 𝑚𝑎𝑎𝑟 𝑣𝑜𝑒𝑙 𝑑𝑒𝑠 𝑡𝑒 𝑚𝑒𝑒𝑟,
𝐷𝑎𝑡 𝑗𝑖𝑗 𝑒𝑟 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑚𝑒𝑒𝑟 𝑏𝑖𝑗 𝑏𝑒𝑛𝑡 𝑣𝑎𝑛𝑑𝑎𝑎𝑔.
𝑉𝑎𝑛𝑎𝑣𝑜𝑛𝑑 𝑤𝑖𝑙 𝑖𝑘 𝑑𝑖𝑐ℎ𝑡 𝑏𝑖𝑗 𝑗𝑒 𝑧𝑖𝑗𝑛,
𝑀𝑖𝑗𝑛 𝑔𝑒𝑑𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑛 𝑚𝑒𝑡 𝑗𝑜𝑢 𝑑𝑜𝑜𝑟𝑑𝑟𝑒𝑛𝑘𝑒𝑛.
𝑍𝑜𝑑𝑎𝑡 𝑗𝑒 𝑛𝑜𝑜𝑖𝑡 𝑢𝑖𝑡 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑔𝑒𝑑𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑛 𝑣𝑒𝑟𝑑𝑤𝑖𝑗𝑛𝑡,
𝐷𝑜𝑜𝑟 𝑡𝑒 ℎ𝑒𝑟𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑒𝑛 𝑡𝑒 𝑔𝑒𝑑𝑒𝑛𝑘𝑒𝑛.
𝐺𝑒𝑑𝑒𝑛𝑘𝑒𝑛 𝑖𝑠 𝑣𝑟𝑒𝑢𝑔𝑑𝑒, 𝑔𝑒𝑚𝑒𝑛𝑔𝑑 𝑚𝑒𝑡 𝑝𝑖𝑗𝑛,
𝐷𝑒 ℎ𝑒𝑟𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 ℎ𝑖𝑒𝑟 𝑡𝑒 ℎ𝑒𝑟𝑏𝑒𝑙𝑒𝑣𝑒𝑛.
𝐽𝑜𝑢 𝑛𝑎𝑎𝑚 𝑤𝑜𝑟𝑑𝑡 𝑔𝑒𝑛𝑜𝑒𝑚𝑑 𝑑𝑎𝑡 𝑖𝑠 𝑓𝑖𝑗𝑛,
𝐷𝑎𝑛 𝑏𝑒𝑛 𝑗𝑒, 𝑙𝑖𝑗𝑘𝑡 ℎ𝑒𝑡, 𝑒𝑟 𝑤𝑒𝑒𝑟 𝑒𝑣𝑒𝑛.
𝑉𝑜𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑒𝑚𝑜𝑡𝑖𝑒𝑠 𝑤𝑖𝑙 𝑖𝑘 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑣𝑟𝑒𝑧𝑒𝑛,
𝑉𝑒𝑟𝑑𝑟𝑖𝑒𝑡 𝑚𝑎𝑎𝑟 𝑜𝑜𝑘 𝑑𝑒 𝑑𝑎𝑛𝑘𝑏𝑎𝑎𝑟ℎ𝑒𝑖𝑑.
𝑉𝑎𝑛𝑎𝑣𝑜𝑛𝑑 𝑚𝑎𝑔 ℎ𝑒𝑡 𝑒𝑟 𝑎𝑙𝑙𝑒𝑚𝑎𝑎𝑙 𝑤𝑒𝑧𝑒𝑛,
𝑊𝑖𝑗 𝑔𝑒𝑑𝑒𝑛𝑘𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑒𝑙𝑘𝑎𝑎𝑟𝑠 𝑎𝑎𝑛𝑤𝑒𝑧𝑖𝑔ℎ𝑒𝑖𝑑.