Na een langdurig ziekte, of geheel onverwacht. Door ouderdom, of juist een heel nieuw leven dat te snel eindigt. De dood verandert je leven, voor altijd. Hoe moet het nu verder? Een goed afscheid ondersteunt jouw naasten in het rouwproces. Het geeft hun houvast om van het afscheid iets heel moois van te maken.

Voor de uitvaart moeten er zoveel keuzes gemaakt worden en gelukkig worden de nabestaanden goed begeleid door mij als uitvaartverzorger, maar er moeten in korte tijd zoveel beslissingen gemaakt worden, onder emotionele omstandigheden. Hoe fijn zou het zijn als er al beschreven staat wat jij zou willen?

Heb je er zelf al eens over nagedacht?
Wil je begraven of gecremeerd worden en waar zou je dit willen? Wil je een kist, rieten mand of een wade? Wil je een advertentie in de krant? Wil je een kerkdienst, of juist liever niet? Wie mogen er op jouw uitvaart komen en welke muziekwensen heb je? Zo zijn er zoveel vragen waarop je dierbaren graag het antwoord willen weten.

Je kan natuurlijk een afspraak met mij maken om je wensen met mij te bespreken, ik kom graag bij je langs. Maar ik heb ook ‘Mijn afscheidsgids’ die kosteloos te verkrijgen is en waar je al je wensen in kunt noteren en weg kunt leggen, weer kan aanpassen als je wensen veranderen en zo je eigen afscheid alvast vorm kunt geven, een afscheid op de manier die bij jou past.

Wil je ‘Mijn afscheidsgids’ ontvangen? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met mij op….. Gewoon… ‘Omdat iedere uitvaart zorg verdient!