Het wordt lente…. De bomen lopen uit, de bloembollen bloeien, het zonnetje schijnt, de vogels zingen hun mooiste lied…. maar ons leven is ineens veranderend en is tot stilstand gekomen. We zijn in een bijzondere en ongrijpbare situatie beland. We worden weer teruggeworpen op ons zelf. Wat is er nu echt belangrijk in het leven? We worden beperkt in onze vrijheid, alleen de noodzakelijke dingen mogen nog gedaan worden. Dat zal voor ieder anders zijn. Onze gesprekken en het nieuws gaan nergens anders meer over, het coronavirus heeft ons in zijn macht.

Ook de uitvaarten in deze tijd zijn anders en beperkt. Er komen steeds weer aangescherpte regels en protocollen. Dit kan van dag tot dag verschillen, geheel afhankelijk van het verloop van het virus. Gelukkig is er met veel creativiteit nog best veel mogelijk. Mensen worden weer vindingrijk en hierdoor komen de mooiste ideeën naar boven en samen kunnen we hierdoor een afscheid, ondanks de richtlijnen, persoonlijk en respectvol maken.

Ik snap dat u met vragen zit en zich afvraagt wat de mogelijkheden zijn? Bel, app of mail me gerust, ik beantwoord graag uw vragen en eventueel kijken we samen wat er bij uw of het afscheid van uw dierbaren past en wat de mogelijkheden zijn. Hopelijk gaat dit vervelende virus ons snel weer verlaten en kunnen we samen genieten van de lente.

Past goed op uzelf en op uw naasten. Zorg voor elkaar waar het nodig is!
Warme groet,Miranda