Na een periode van allerlei maatregelen vanuit de regering omtrent het Coronavirus, mochten en konden wij afgelopen zondag eindelijk weer samen wandelen.

We hadden om half 10 afgesproken op de parkeerplaats van het Arboretum in De Lutte. De weergoden waren ons positief gestemd en de temperatuur was lekker. Na een woord van welkom gingen we van start, uiteraard op gepaste afstand.

Wat zijn we blij dat we de mensen weer mogen ontmoeten en spreken. Samen genieten we tijdens de wandeling van de vijvers, de mooie bomen en van elkaar. Je merkt ook dat de behoefte aan samenzijn er duidelijk is, na een lange periode van thuis zitten. Bij een vijver staan we eventjes stil en luisteren naar een mooi gedicht van Annet.

Na de wandeling hebben we samen op het terras van theeschenkerij Poort Bulten gezeten om te genieten van de koffie/thee en een lekker stukje huisgemaakte taart. Allemaal aan kleine tafeltjes en in kleine groepjes gaan de gesprekken verder. Annet en ik sluiten de ochtend af met nog een mooi gedicht en hopelijk zien we elkaar in augustus weer. Wij hebben genoten van alle mooie mensen en goede gesprekken. Fijn om dit te kunnen doen voor de medemens!

Wilt u ook een keer met ons meewandelen? Neem dan contact met mij op.

Gewoon…
‘Omdat iedere uitvaart zorg verdient!