Eindelijk…na maanden van wachten mochten we met onze groep alleenstaanden weer samenkomen en wat was het fijn om elkaar weer te kunnen zien en weer met elkaar te kunnen praten over hoe het al die maanden met ons gegaan is. Afgelopen zondag verzamelden we ons om 10.00 uur bij Kulturhus ’t Trefhuus in Overdinkel, waar het startpunt was van een lekker stuk wandelen over de heide. We hebben gepraat, gelachen en genoten van wat er te zien was. Het was een prachtige route en als afsluiter hebben wij in het bos naast de kerk in Overdinkel, het Pastoorsbos, rondgelopen en gekeken wat er allemaal te doen was. Op deze mooie plek waren velen van ons nog nooit geweest.


Bij terugkomst in ’t Trefhuus gingen we koffiedrinken met een lekker stuk gebak erbij. Ook bij het Trefhuus sloten er weer mensen aan die niet in de gelegenheid waren om mee te wandelen. We zaten heerlijk samen op het terras en wat was het fijn om ook dit keer weer nieuwe mensen te mogen ontmoeten.
Het begin is er weer. Annet en ik zijn dankbaar dat we op deze manier weer mochten starten en weer wat voor de medemens kunnen betekenen. Wilt u nu ook eens mee? De volgende wandeling is op 29 augustus. Bel of mail ons, u bent van harte welkom.


Gewoon… ‘Omdat iedere uitvaart zorg verdient!

Fotografie: Sophie Bik