In mijn column van vorige maand vertelde ik al over de wandelingen die ik samen met Annet Boin op de planning had staan en afgelopen zondag was het zover…de eerste wandeling.

Na weken van voorbereiden en overleggen met Annet waren we er klaar voor. Vele mooie mensen, dames en heren, durfden de eerste stap te zetten en melden zich bij ons aan om mee te gaan. Moedig en enthousiast verzamelden we zondagochtend bij Erve Naatsboer in Overdinkel. De weergoden waren ons positief gestemd en het zonnetje scheen heerlijk. Nadat we bij Erve Naatsboer weg liepen stopten we bij het kapelletje. We staken allemaal een kaarsje aan om daarna, ieder met zijn eigen gedachten, het kaarsje in het kapel te plaatsen. Hierna volgde een mooi, toepasselijk gedicht. Tijdens de wandeling ontstonden de meest mooie en bijzondere gesprekken en werd er veel erkenning gevonden bij elkaar. Zo fijn om te zien hoe een ieder op zijn eigen manier dan toch verbonden is met elkaar.

Na de wandeling onder het genot van geurige koffie en heerlijk zelf gebakken taart en cake van Ellen werd er met elkaar nagepraat. Er werden zelfs telefoonnummers uitgewisseld om met elkaar contact te houden, hoe mooi is dat! Na de koffie sloten Annet en ik af met een mooi gedicht. Waarna we voor een ieder nog een klein presentje hadden. Een mooi kaarsje met een engeltje erop mee dat licht kan geven wanneer iemand daar behoefte aan heeft, ieder op zijn moment en manier!

Het was een heerlijke ochtend! Mocht u nu ook denken was ik er maar bij geweest, bel gewoon Annet of mij en geef u op voor 28 juli. We vertrekken dan vanaf de Steenfabriek te Losser. Of schuif aan bij alleen de koffie, dat is ook prima. Wees Welkom!

Gewoon ‘Omdat iedere uitvaart zorg verdient!’

Komt u ook?