De allerbeste wensen…

Nu we aan het begin van 2022 staan en terugkijkt op het afgelopen jaar, dan verbaas ik mezelf erover hoe snel het jaar voorbij gegaan is. Voor sommigen van u was het een jaar met veel verdriet door het verlies van een dierbare of een ander verlies. Zoals het verlies van een baan, gezondheid of feestjes die allemaal niet gevierd konden worden zoals men voor ogen had gehad.
Voor ieder was het steeds weer opnieuw aanpassen, omdat het vervelende virus nog steeds niet onder controle is. Ook voor mijzelf was het een jaar van uitersten. Voorzichtig zijn voor mezelf om het virus niet op te lopen, maar ook voor de families die ik mocht begeleiden. Je wilt ook niemand ziek maken. De uitvaarten moesten steeds worden aangepast aan de veranderende regelgeving, maar door creatief te zijn waren er nog steeds mogelijkheden om het afscheid voor ieder op zijn manier persoonlijk te maken.
Nu zijn wel alweer aanbeland in 2022. We zullen zien wat de tijd ons brengen gaat. We stappen het jaar weer positief in, op 29 januari is onze herinneringsavond gepland, het is afwachten hoe dan de regelgeving is, maar ook dan komen er weer andere mogelijkheden.
De wandelingen voor alleenstaanden staan ook weer gepland en ook dit keer weer op mooie andere locaties. De behoefte blijft groot onder de alleenstaanden en Annet en ik zijn dankbaar dat we ook hierin een stukje tegemoet kunnen komen. Samen geven we een beetje kleur aan een aantal zondagochtenden van samenzijn. De 1ste wandeling zal vooralsnog 20 februari plaatsvinden.
Vanaf dit jaar is ook mijn naamsverandering een feit. Alleen mijn naam is veranderd maar mijn werkwijze zeker niet, dat blijft zoals men van mij verwacht en gewend is.
Laten we positief en inspirerend kijken naar het jaar 2022! Ik wens u een gezond, inspirerend, liefdevol en alle goeds voor 2022 toe! Ook in dit nieuwe jaar sta ik weer met liefde voor u klaar!
Warme groet, Miranda
Gewoon… ‘Omdat iedere uitvaart zorg verdient!