Dankbaar

December is altijd zo’n maand waarop ik terugkijk op het afgelopen jaar. Wat heeft het mij gebracht? In januari mocht ik de herinneringsavond samen met Sophie en Susette organiseren, dit was een mooie avond met ontroerende reacties, de mensen waren zo dankbaar en onder de indruk. Dankbaar ben ik ook voor alle vrijwillige inzet van iedereen die op zijn of haar manier er aan heeft bijgedragen om het een succesvolle avond laten worden.

In mei kreeg ik een opname voor de televisie, om mijn werk toe te lichten. Dit was ook zo bijzonder, weer een ervaring rijker. En ook deze keer met een mooie samenwerking van allerlei kanten.

Dankbaar voor alle vertrouwen die ik van mensen krijg die in hun laatste levensfase zijn gekomen, zo bijzonder om zo dichtbij te mogen komen, om samen de uitvaart bij leven vorm te geven en samen tot een mooi afscheid komen wat de wens was.
Dankbaar voor alle nabestaanden die mij, in hun emotionele situatie, wisten te vinden, waar dan ook, dichtbij of verder weg, om zo samen het afscheid van hun dierbare vorm te geven! Alle mooie mensen die op mijn pad mochten komen, die een mooie aanvulling kunnen zijn in het afscheid nemen.

Tevreden, dankbaar en met veel voldoening kan ik terugkijken op mijn 5 jaar als uitvaartbegeleidster, mijn 1ste lustrum is een feit! Ik ga 2023 vol vertrouwen tegemoet, kijken wat het mij gaat brengen! Fijne liefdevolle dagen samen en een gezond en goed 2023 gewenst!

Gewoon…. omdat iedere uitvaart zorg verdient.

Lichtpuntjes
Lichtpuntjes, soms zijn ze groot
Soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt ze ook zijn!